Hema Soft Matt lipbalm 08

De Hema heeft in zijn collectie een soort van crayon-achtige lipbalms erbij. Je kan kiezen tussen een matte versie of juist het tegenovergestelde. Ik had er wat in de winkel getest, maar besloot toch om de donkerste tint in mat mee te nemen. Ik ben namelijk al een hele tijd op zoek naar DE perfecte kleur. Zou dit hem zijn?

De lipbalm nummer 08, want spijtig genoeg heeft deze geen naam, zit goed in de hand. Het is namelijk geen al te groot potlood. Je kan het vergelijken met de dikke kleurpotloden voor kleuters. Onderaan heb je een soort van draaidop zodat je het potlood eruit zou kunnen draaien. Het is niet zo hard om aan te draaien, het zit zelf wat losjes. Maar niet zo losjes dat het vanzelf eruit zou draaien.

De verpakking op zich is eenvoudig, en je ziet via de uiteinden welke kleur je vasthebt. Iedere kleur heeft namelijk de bijhorende gekleurde dop. Gelukkig maar, want als je een hele collectie zou bezitten zou je wat moeten zoeken eer je de juiste kleur hebt! Op de lipbalm staat er verder nog dat deze 12 maanden houdbaar is.

Het ziet er dus echt uit als een kleurpotlood! Hieronder zie je een swatch dat ik heb gemaakt op mijn hand. De kleur van de lipbalm komt niet 100% overeen met de kleur van het dopsel. Het rood is namelijk veel helderder. Wel voelt het zeer zacht en vloeiend aan bij het aanbrengen en is hij matt van uitstraling. Hij is dus wel degelijk “Soft Matt”.

Swatch op het hand - "naakte" lippen - lippen met lipbalm

Door die puntige vorm brengt hij gemakkelijk en precies aan. Als je foutjes maakt kan je het gemakkelijk corrigeren. Wel moet je een paar keer “happen” op een zakdoek, zodat hij mooi blijft zitten en niet te veel afgeeft. Afgeven blijft hij wel wat doen, maar hij blijft wel mooi zitten op zijn plaats. Hieronder zie je nog een full-face foto:

De Hema Soft Matt lipbalms zijn 4€50. Het kleurtje 08 is dus een helderrood kleurtje dat vrij gemakkelijk en zacht aanbrengt. Wat denken jullie van dit kleurtje?

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Hema Soft Matt lipbalm 08

  1. Pingback: Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *