Flashback 1

In juni was het eigenlijk zeer druk, maar ja wanneer is het nu niet eens druk? Juni was de maand van de examens. Letterlijk begon ik helemaal in het begin van de maand en eindigde aan het einde van de maand. Juni 2015 bestempel ik nu als examenmaand! Maar oef, daar zijn we van af hé. Vermits ik op het einde gelukkig te horen kreeg dat ik er overal door was!

Voor de examens begonnen had ik een dansexamen voor beweging. Gelukkig was ik daar dan al van af! Zo’n dans bezorgt namelijk heel wat stress. Maar natuurlijk ontspannen we ons ook eens met de examens. Iets super handig is als je samenvatting niet te veel pagina’s telt, ze in plastic mapjes te steken en dan kan je leren in je bad! “Minion Rush” was het verslavend spel tijdens de examens! En kijk eens hoe schattig met zijn ‘unicorn’-knuffel. Smelt, smelt, smelt…

Heel wat examens waren mondeling en zodus moest ik me vaak wat ‘opmaken’. Eén van de kleedjes die ik aan heb gehad was het kleedje vol met visjes. Men vriend stuurde me een lief prentje om me succes te wensen met de examens en ik had een bodyguards (aka Simba) die me beschermde tegen afleiding. Hoewel hij waarschijnlijk de grootste afleiding was!

Tijdens de examens krijg ik altijd een koffieverslaving. Hier ben ik ondertussen al van afgekickt. Op de campus liep er een eend rond, helemaal in z’n eentje. Toen ik terug kwam van mijn examen, was ‘ie al weg. Ontspanning met Rituals, en oh wat ruikt het heerlijk! Na de examens had ik wat tijd en deed ik men nagels (gel). Het draaide uit op een mooi pastelkleurtje met wat losse glitters!

En uiteindelijk kwam de verlossing! Voor de eerste keer zag ik er van de eerste keer geslaagd op staan! Helemaal euforisch was ik. Dit vierde ik met een klein glaasje bubbels. Het was inmiddels best mooi weer en daarom kwam er weer een kleedje uit de kast. Ik ging bij vrienden naar een barbecue, waar we de avond eindigden met een vuurtje. Gezellig!

Als afsluiter van juni ging ik naar Oostende. Hier was het zandsculpturenfestival aan de gang samen met een Disney-thema. En natuurlijk moest ik dat zien! Verder heb ik er nog genoten van het weertje en lekkere ijs!

Wat gebeurde er bij jullie allemaal in juni? Geniet van juli!

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *