UNE Blush en Kabuki kwast

UNE is een merk dat probeert zoveel mogelijk natuurlijke producten te verwerken in haar gamma. Om deze producten optimaal te kunnen aanbrengen heeft UNE ook wat kwasten ontworpen, waaronder de blush en kabuki kwast.

Ik heb dus twee kwasten, en ik was het meest benieuwd naar de kabuki kwast. Ook voor de prijs, mits deze 11€49 was.

De kwasten op zich vind ik best mooi ogen. Mooi wit met het label erop in een kaki-achtige kleur. En de kwastjes zijn super zacht, ik kon er niet afblijven!

De kabuki is (bovenaan) rond belooft om mooi dekkend effect te geven, maar toen ik mijn kabuki kwast wou gebruiken, ontdekte ik iets vreemds… Mijn kabuki verloor haar, heel mijn gezicht hing er vol van! Overal witte haartjes. Helemaal niet aangenaam!

De blush kwast is (bovenaan) recht en tegen over de kabuki verliest deze geen haartjes en brengt het de blush mooi aan. Het volume van de haartjes van deze kwast is niet te klein, eigenlijk voor mij een perfecte grootte. Hieronder zien jullie hoe groot de kwasten zijn tegen over mijn hand, en ik waarschuw jullie, ik heb kleine handjes!

De kabuki kan wat prikkelerig aanvoelen als je een heel gevoelige huid hebt, maar dit gevoel heb ik niet bij de blushkwast. Handig om mee te nemen door de grote en passen dus heel makkelijk in een klein toiletzakje. Wat vinden jullie van deze kwasten?

Edit: Beide kwasten verliezen wat haartjes, maar na een wasbeurtje zijn ze nog steeds zacht. Wat betreft hun ‘haaruitval’, is dit wat vermindert na veelvuldig gebruik. Volgens mij zat er een lading haartjes los (in het handvat,…). Dus uiteindelijk vallen ze nog best goed mee! 😉

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “UNE Blush en Kabuki kwast

  1. La Mademoiselle Auteur bericht

    De blushkwast is na een paar keer ook niet zo’n topie meer.. (Zal ik bij in het artikel zetten)
    Wat goeie kwasten betreft, heb ik ook nog niet echt mijn ‘goesting’ gevonden. Qua budget heb je Gosh, waarvan ik de foundation en één van de oogschaduwkwasten heb, en ben ik best wel tevreden over, zal er misschien een artikeltje over schrijven dan… En van de Hema vind ik de oogschaduwkwasten goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *