It feels like dancing a Grand-plié in black

De limited edition van Essence heeft een zwart lakje uitgebracht met een extra touch samen met zelfklevende kunstnagels.

Het zwarte lakje ‘ Grand- Plié in black‘ bevat subtiele rode glittertjes. Het lakje heeft 2 laagjes nodig, en wat mij het meest verbaasde was hoe lang ik wel niet moest wachten voordat deze droog was. Bij de tweede laag heb ik zeker iets meer dan 5 minuten moeten wachten, om wel zeker te zijn dat ik nergens wat nagellak aan zou vegen. En dan was ‘ie nog niet helemaal droog… Dus net zoals bij een grand- plié, zul je wat geduld moeten hebben tot ‘ie helemaal tot zijn recht komt.

  

Verder heeft de collectie ook mooie ‘click & go nails‘. Ze zitten in een pakje van 12 en zijn zelfklevend en hebben een kanten motiefje. Door het zelfklevende hoef je geen extra lijm toe te voegen. Verder zouden de nagels 3 dagen lang mooi blijven zitten. Maar dit heeft wel nadeel, je zou geen douche of bad mogen nemen, afwas doen ( maar dat vind ik niet zo erg, hihi), dus gewoonweg contact met water vermijden.

Buiten dit nadeel vind ik ze nog steeds mooi, om ze te ‘dragen‘ hoef je de geschikte maat te zoekenen op je eigen nagel vastdrukken. Als je ze wil afhalen, moet je je handen in warm zeepwater dompelen en voorzichtig de kunstnagels afhalen. De overige lijm kan je eraf halen met wat nagellakremover.

Hieronder zie je nog wat foto’tjes van het ‘Grand- plié in black’-lakje: (sorry voor de velletjes…)

Dit waren ze! Wat vinden jullie van van deze Ballerina-lakje/kunstnagels?

 

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *