Urban Baroque

Catrice heeft dit voorjaar barok voor ons in petto. De limited edition heet urban Baroque. Lichte kleuren met een Baroktoets op de verpakkingen. Ik heb van alles wat, behalve van de oogschaduws en lippenstiften. Het laatste had ik in de winkel getest en was niet echt overtuigt… Dus ben je benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Ga dan gauw verder!

Het is volgens mij de eerstekeer dat ik zoveel van een limited edition van Catrice had gekocht! Vooral was ik benieuwd naar de nagellakjes. Er zijn in totaal 4 lakjes met telkens een andere rose tint. En jullie weten het, rose en ik, beste vriendjes! Maar toch heb ik me ingehouden ;). Ik heb er 3 van de 4 gekocht. Ieder lakje kost 2€49 en hebben telkens een leuk bijpassend naampje. Ik heb Pearly & Chains, Rock Barock en Biscuits & Cupcakes. De leukste naam mis ik en dat is Princess & Ballerina. Ze hebben alledrie een lichte shimmer.

Dan heb je de tattoos. Dit is ondertussen al een hipje in de modewereld… Vooral de tattoos die je er af kan krijgen en lijken op juweeltjes! Wel hieraan heeft Catrice ook aandacht aan gegeven in zijn LE. Er zitten 4 velletjes in met telkens het zinnetje: ‘A life less ordinary‘ of ‘ Urban rebel’. Verder zijn er ook net armbandjes, medaillons en kruisjes. Dit allemaal in barokstijl. De Neptattoos kosten 2€99.

Het laatste wat ik gekocht heb, is illuminating powder. Deze kost wat duurder, namelijk 4€49. Deze heeft trouwens ook een naam, Masquerade Ball. Deze zou het hoogtepunt van de collectie zijn, dus zijn mijn verwachtingen toch wat hoger ;).

Van dit allemaal krijgen jullie zeker nog allemaal swatches te zien! Hebben jullie al iets gekocht van deze Urban Baroque – collectie?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *