Snoepnagels àlà Katy Perry

Dit keer een nailartje op basis van Katy Perry haar nageltjes! Ik vind dat haar nagels er altijd leuk uitzien, en origineel. In het begin kwam ze met die drukke bloemenprint, nadien haar man,… Een tijdje geleden kwam ze te voorschijn met allemaal van die ‘snoepachtige‘ bolletjes op haar nagels. Hieronder zie je een foto’tje ;). Deze ga ik dus nadoen, en ze zijn super simpel te maken. Wil je weten hoe? Lees dan gauw verder!

Dus je hebt enkel een basecoat nodig, dit is het doorschijnende lakje, en de snoepjes ;). Dit zijn er die je kan kopen in de Hema, ze zijn zachter van kleur. Je kan de snoepjes kopen in de supermarkt en dit is dan waar je alles vind voor gebakjes, taartjes,.. in het algemeen waar je de taartversieringen vind (marsepeintjes,…) Je kan ook een kleurlakje erbij kiezen, ik heb gekozen voor een lichtroos lakje, dat past bij de pastelkleurige snoepjes. Deze is van L’oreal van de pastelcollectie. Het is een oud lakje dat ik eens had gekocht voor 1-2€ op een braderij.

De eerste stap is je nagels lakken je met een basecoat. Ofwel komen de snoepjes er nu al op, ofwel na je kleurnagellakje. Ik ben dus overgegaan naar mijn rose lakje en heb er 2 laagjes van aangebracht.

Nu de tweede stap. Ofwel neem je een potje, dekseltje… maar zorg ervoor dat als je je bolletjes over je nagel ‘giet‘ dat deze  niet overal op de tafel (of andere plaats) terechtkomen. Je nagels in de bolletjes drukken is niet zo makkelijk, mits ze zo er makkelijk er weer afvallen. Zorg er ook voor dat je laatste laagje nagellak nog steeds ‘nat‘ is, anders gaan ze nooit blijven plakken. Als je vind dat er genoeg op je nagel liggen, wacht even en ga er niet meteen op drukken. Dan gaan de snoepjes namelijk zich gaan verzetten op je nagel en vallen ze één voor één. Wacht een minuutje en druk er eens op, zie je dat ze goed blijven zitten dan kan je er een topcoat overlakken. Wacht tot dit droog is, en hup je hebt echte Snoepnagels om van te eten. Ik raad jullie dit laatste wel niet aan ;).

Met dit kan je leuke effecten creëren, je kan enkel je tip lakken of een bijvoorbeeld een hartje,.. oplakken. Laat je bolletjes erover valen en hup! Leuke en originele nageltjes! En dit dankzij Katy Perry ;). Voor alledaagse nageltjes is dit misschien wat té, maar voor een feestdag, of zeker carnaval is dit een leuke nailart! Geschikt voor zowel korte als lange nagels ;).

Wat vinden jullie van deze nailart?

Be Sociable, Share!

4 Gedachten over “Snoepnagels àlà Katy Perry

  1. anoniem

    het heeten geen snoepjes maar er is een tube met nagellak incl die ‘snoepjes’
    die smeer je er gelijk op veel mooier dan wat jij hebt gedaan
    ciate nagellak

  2. La Mademoiselle Auteur bericht

    Hoi, het zijn wel degelijk van die snoepjes die je kan gebruiken als taart/cupcake/… decoratie. Jij hebt het volgens mij over die kaviaar van ciaté. Deze bestond nog niet op het moment dat ik deze nailart uitvoerde.

  3. Vernita

    I see a lot of interesting posts on your website. You have to spend a lot of time writing, i
    know how to save you a lot of work, there is a tool that creates unique, google friendly posts in couple of seconds,
    just search in google – k2 unlimited content

    Have a look at my webpage: Madonna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *