Hema’s magnetische lockerhangers

Op school, en net zoals de meesten (en dan heb ik het niet over die innieminnie kastjes), heb ik geen locker. Wel heb ik deze hangertjes gekocht bij de Hema. Guess for what? (tip ik heb een magnetische muur)

Ook al heb je geen magnetische muur, kijk eens rond en je zult heus wel dingen vinden die magnetisch zijn. (kasten, magnetisch bord, potjes,…) Maar hé, dit is afwijken.

De hangertjes zijn te verkrijgen in leuke pastel kleurtjes en je vindt er zes in een pakje.

Je kan er heel wat aan hangen. Ze verdragen wel wat gewicht, dus een washandje en een keukenhanddoek kunnen er nog mee door. Een badhanddoek of jas is net dat tikkeltje te ver vrees ik.

Ik gebruik deze hangers voor mijn kettingen. Als je in overload bent aan kettingen en toch wel geen duizenden hangers wil kopen, kan je er gerust een paar hangen aan één hangertje. Dat is geen probleem.

De statement kettingen (zwaardere, grotere kettingen) kunnen er nog mee doorgaan. Op sommige plaatsen op mijn muur is er wel wat minder magneetverf, waardoor ik heel voorzichtig moet zijn. Maar het heeft geen zin om er een dozijn aan te hangen. Volgens mij zal dit ook niet lukken, want de meeste sloten van deze kettingen zijn dikker en steviger en zouden hierdoor niet over de hanger passen.

Super handige hangertjes en multi-bruikbaar. Volgens mij ga ik me nog zo’n pakje kopen. Je kan ze vinden in de Hema bij de schoolartikelen voor €2,25.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *