Irresistible Bonbon

L’Oréal Paris heeft een hele bende nagellaken uitgebracht die deel uitmaken van de collectie ‘Infallible’. Infallible betekent eigenlijk dat het foutloos is en dus perfect. In dit berichtje wil ik jullie het vijfde (005) nagellakje tonen. Zou deze nagellak echt perfect zijn?

Om je nagels te lakken moet je twee stappen ondernemen. De eerste stap is je kleur en de tweede zorgt voor een gel-achtige finish. Het zou je kleur intenser en glanzend maken en zorgen voor meer volume van de nagel. Dit zou ervoor zorgen dat de nagellak tot 12 dagen blijft zitten.

Wat ervan overblijft na 12 dagen zou ik alleszins niet echt weten. Niet zo veel in ieder geval… Dit is ook afhankelijk wat je er allemaal me doet. (doe je eens de afwas, heet bad, knutselen,…) Misschien blijft hij tot een weekje goed zitten, afhankelijk dan van wat je doet. Maar wat is er dan wel goed aan? Ik heb eindelijk het prachtige baby-barbie-kauwgom-rose lakje (hele mond vol!) dat ik al zo lang wil! De tweede stap zorgt er ook wel voor dat het lijkt alsof je gelnagels hebt. Iedere nagellak heeft trouwens zijn bijpassende topcoat.

Ik vind het een handige set voor in je zak/pennenzak. Je kan namelijk de twee potjes van het middelste gedeelte afhalen en het is dus niet zo dat je met zo’n lang ding zit te sukkelen. Het middenstuk is trouwens ook handig om ze bij elkaar te houden. Dus buiten het feit dat het geen 12 dagen zal uithouden, lijkt het wel of je net uit je eigen schoonheidssalon komt. Zo’n combi nagellak kan je kopen voor 10€99.

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Irresistible Bonbon

  1. Anniek

    Wat handig dat er zo twee nagellakjes ‘aan elkaar’ zitten, makkelijk mee te nemen lijkt me! Het kleurtje vind ik ook heel leuk, inderdaad echt van dat schattige babyroze, tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *