Oorbelletjes

Meestal als men oma naar zee gaat, neemt ze oorringen mee. Dit keer ook, en zoals jullie zien ging ze gauw even langs bij de Six.

De eerste oorbelletjes dat ik heb gekregen, zijn zilveren laarsjes. Ze hebben 3 blauwe sterretjes met telkens een diamantje erop. 2 op de voorkant en eentje op de achterkant. Verder zijn er nog een viertal diamantjes in het hakje en een tweetal aan de bovenkant. Het lijken misshien veel diamantjes voor op zo’n klein laarsje, maar ze vallen niet echt op. Ik had er trouwens pas een paar ontdekt toen ik op een paar foto’s ging zoomen. Ik vind de laarsjes op zich nog best grappig

Verder heb ik ook nog schattige pareltjes gekregen. Het zijn ovaal-vormige en kunnen altijd mooi staan bij een klassieke look,…

En tot slotte kleine schildpadjes. Ik ben er echt verliefd op! Deze zijn ook zilverkleurig en ik vind ze ‘oh zo’ schattig. Als je heel goed kijkt zie je zelfs de oogjes op zijn hoofdje staan! En dan dat staartje… Ik kan er maar niet lang genoeg naar staren!

En ja, men oma is iets vergeten te verwijderen… Maar dat vind ik totaal niet erg, want dan kan ik het met jullie delen. Namelijk de prijs! De laarsjes waren 3€95 en de pareltjes waren samen met de schildpadjes en waren ook 3€95. Dus dit waren de oorbelletjes en nog eens een grote dank u aan mijn lieve oma!!!

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Oorbelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *