Shoppen in Parijs

In een vorig artikel had ik al verklapt dat ik een dagje naar Parijs ben geweest. Ik ben er de hele Champs Elysées afgewandeld en heb er een paar dingen gekocht in de H&M en souvenirekes!

In de H&M heb ik een kleedje gekocht. Een typisch skaterdress-modelletje waarbij de voorkant wat hoger komt en een diepere rug. Ze is pastelrose met zwarte bolletjes. Deze is 14,99€.

Ik heb altijd al zo’n t-shirt gewild met een tekst/quote op. Maar meestal vind ik enkel crop-tops (korte t-shirt waarmee je je buik kan showen). Deze awesome t-shirt is 9,99€. Deze lijkt me super voor op zo’n afgebleekte jeans!

En uiteindelijk nog schattige gympjes! Dit zijn nu eens gympen die ik wel onder een kleedje of rokje zou willen dragen. Ze zijn door dat kant wat eleganter en geven een ietwat romantische uitstraling. Deze zijn 19,99€.

Hieronder nog wat gedetailleerder:

En natuurlijk mag je Parijs niet verlaten zonder Eiffeltoren! Niet de échte, maar zo’n mini-versie. Je hebt deze waarschijnlijk al wel op twitter of op instagram zien voorbijgaan. En zonder twijfel is het een rose geworden! (2€)

Ik kwam in de shop onder de Eiffeltoren ook een glazen versie tegen. Er zit olijfolie in, maar het gaat me vooral om de fles! De inhoud is dus voor de mama en het flesje… Je raadt het al: ‘voor mij!’. (8€90)

Voilà, dit waren de koopjes uit Parijs!

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Shoppen in Parijs

 1. Linda

  Goedemiddag,
  Ik heb een vraagje over die leuke gympen van 19’95.
  Ik ga in mei trouwen en precies dat soort gympen wwil ik onder mijn jurk met kant maar ook weer niet te duur kan je me vertellen welke kleur dit precies is, ik moet namelijk ivoor hebben maar mag niet te geel zijn!!!

  Met vriendelijke groet,

  Linda vos

 2. La Mademoiselle Auteur bericht

  Hallo! Dit zijn er van de H&M, maar dat is nu wel al een tijd geleden. Denk dus ook niet dat ze die nog in hun collectie hebben… De kleur is papierwit. De veters ook wit, maar meer naar ivoor toe. Ik zag op Zalando deze: en deze, hopelijk helpt je dit?). groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *