Recup je poederdozen

Er zijn twee dingen die in je omgaan wanneer je de bodem raakt van je poederdoosje. Ten eerste: ‘ Wooow!’. Er bestaat een einde aan, ik zie de bodem, in de zin van er is licht aan het einde van de tunnel. En anderzijds: ‘ Damn!’. Zeker als je verliefd bent op het product. Moet je die doosjes dan weggooien of…?

Wel afhankelijk van hoe diep je doosje is, kan je er verschillende dingen mee doen… (Dit zijn er van Bourjois) Maar allereerst: ‘Poetsteam, please!’. Met een reinigingsdoekje en soms al met wat water krijg je het overige residu er wel uit.

Next? Vergeet misschien de sticker er niet af te halen. Maak je doosje persoonlijk door er quotes op te schrijven, er zelf een sticker op plakken,… (let niet op mijn handschrift)

Maar wat nu? Het handige aan deze dozen is dat er vaak een spiegeltje inzit. Ok, behalve een spiegeltje kan je er heus nog dingen mee doen. Een multi-weet-ik-veel-wat-doosje. Je kan er je oorbellen gemakkelijk in kwijt. Kleintjes, niet die allergrootste waarvan je oren gaan afhangen van het gewicht. Je kan er haarelastiekjes, veiligheidsspelden, bobbypins, …, noem maar op, in verbergen. Maar hé, afhankelijk van de grootte van het doosje hé! De dozen zijn gemakkelijk voor in je handtas of voor op reis, vermits ze niet gemakkelijk vanzelf opengaan. En uiteraard vinden kinderen deze doosjes super! Ze kunnen de ‘volwassenen’ nadoen en dat spiegeltje is voor hen fascinerend.

Wat doen jullie met deze doosjes?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *