Wide fit van New Look

Altijd heb ik gedacht dat ik gigantische voeten had. Een maat 40 en brede voet. Ik moet niet klagen om men maat hoor, want hier vind ik heel gemakkelijk schoenen voor. Enkel sandalen en dergelijke of met bandjes zijn super moeilijk omdat mijn voet vooraan redelijk breed is.

thumb__MG_9911_1024

In New Look kan je schoenen vinden die “Wide Fit” zijn en zodus voor brede voeten! Ik nam een maat 40 en er klopte iets niet… Ik nam een maat 39, zaten men voeten ook in ttmade zwemmen. Ik nam een maatje 38 en mijn voet paste er langst alle kanten mooi in! Ik paste een ander model om te zien of het aan de schoen lag, maar ook daar zat ik aan een maatje 39 (38 was net te nipt).

thumb__MG_9913_1024

thumb__MG_9914_1024

Ze zijn klassiek en zwart, waardoor ik ze met veel kan combineren. Ik moet wel even wennen om mijn voeten te zien in open schoenen, vermits ik dit nooit heb kunnen dragen. Dune heeft deze ook net in zijn nieuwe collectie, maar je vindt ze bij vele terug doordat het juist zo’n klassiek modelletje is.

thumb__MG_9929_1024

thumb__MG_9922_1024

Ze zijn rond de 35€. Maar wat ben ik blij dat ik zo’n hakjes ook eens aan kan doen!

Be Sociable, Share!

5 Gedachten over “Wide fit van New Look

  1. the Famous Spot

    Mooi! Ik heb zelf ook maat 40 en brede voeten. Ik pas Primark schoenen het best, maar H&M schoenen bijvoorbeeld zitten altijd veel te strak. Tof dat ze bij New Look ook een wide fit hebben!

    xo
    the Famous Spot | thefamousspot.nl

  2. Pingback: bye summer | Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *