Flashback juli 2016

Juli ging echt mega snel voorbij. Het is al de helft van de vakantie!

thumb_IMG_5298_1024

Begin juli ontdekte ik dat het plantje van de Hema (zonnebloemkit van de Hema) een bloemetje gaf! Bracht me helemaal in de zomerse stemming. Het weer dat er begin juli boven ons hoofd zat was namelijk niet zo zomers!

thumb_IMG_5330_1024

Ik moest weer op controle bij de tandarts. Want ja dat moet ook gebeuren… En na een aantal keren panikeren omdat ik dit zo graag doe (niet dus), was er helemaal niets mis met die tandjes! Blije ik, merkte nadien zelf (valse) flamingo’s aan de onderkant van een brug. Wat grappig en leuk is dit!

thumb_IMG_5346_1024

Mijn zusje was jarig en dus maakten we cakejes en mocht er een flesje open.

thumb_IMG_5349_1024

Tijdens men laatste stage had ik een peperplantje naar de klas gebracht die ze konden verzorgen en er hingen allemaal rode pepertjes aan!

thumb_IMG_5374_1024

In plaats van te wachten in de wachtzaal van de dokter ontdekte ik plots, door jawel een Pokémon-jacht, dat het niet zo ver van de Cinquantenair was. Het was super warm midden juli en daarom ging ik af en toe naar het park. Beetje in de schaduw viel het nog best wel mee. Na wat Pokémons en rode schouders was het tijd voor een échte Belgendag!

thumb_IMG_5392_1024

Verklaar me zot of niet, maar op 21 juli ging ik voor het eerst naar het feest in het centrum van Brussel. Ik kwam deze mooie vitrine tegen (de naam van de winkel ontglipt me) met mooie spulletjes om van te dromen. Niet dat ik ooit in zo’n mooie ballerina’s zou kunnen lopen, maar ik vind ze prachtig!

thumb_IMG_5502_1024

Ik kreeg weer ontzettende migraine en besloot ik op het einde van de dag weer richting park te gaan, omdat ik daar voordien ergens een rustig plekje had gezien om even uit te rusten. Plots nog grondiger gefouilleerd dan voordien gedurende dag, niet begrijpende waarom, zie ik plots de koning en de koningin voor mij staan. Was wel even verschieten, maar toch wel een moment om te koesteren. Je komt niet iedere dag zo dicht bij een belangrijk paar te staan! Ik bezocht het Parlement en at natuurlijk frietjes!

thumb_IMG_5508_1024

Als ik alleen ben met de mama maken we altijd simpele wokgerechtjes met veel groentjes. En natuurlijk waren er veel ijsjes, hoewel de warmte daar niet altijd het excuus voor was!

thumb_IMG_5337_1024

Ik ging ook wat solden doen, hoewel ik helemaal niet veel heb gekocht! Ofwel waren dingen veel te groot, of was het net een maat te klein. Uiteindelijk kocht ik zelf dingen uit de nieuwe collectie omdat die leuker leken en wel pasten. Deze sandalen zijn de hype van het moment. Alleen zijn deze heel wat goedkoper. Al met de vrees dat men voeten eigenlijk redelijk breed zijn, paste ik ze toch. Ik vind ze onwijs leuk! Enkel zat men voet er totaal niet stevig in en ben ik bang dat ik met mijn lompe voetjes overal van trappen af zou donderen. Bummer.

thumb_IMG_5516_1024

Benieuwd wat me in augustus staat te wachten! Hebben jullie al plannen?

Wil je nog meer zien? Volg me dan zeker via Instagram!

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Flashback juli 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *