Avantgarde

Avantgarde 75, is een nagellak dat ‘voor de mode’ kan betekenen. Maar is dit lakje van Gosh daadwerkelijk een voorloper op de trends?

Als ik het potje zo bekijk, lijkt het een dieprode kleur te zijn. Bijna naar de bruine kant toe. Het lakje op zich is bijna aan de loperige kant toe, maar het borsteltje lakt wel gemakkelijk.

Een eerste laagje is zeker niet voldoende. Twee laagjes net niet, en dus moet je het doen met drie. Drie laagjes lijken mij soms wat veel, maar dan is ‘ie wel goed dekkend. Het eerste laagje lakt hij wat streperig. Vanaf de tweede laag verdwijnt dit streperig effect wel. Bij het derde laagje, lijkt het net of met vloeibare luikse siroop aan het lakken ben. Niet wat textuur betreft, maar que kleur.

De kleur deed me in het begin denken aan donkerrode tulpen. Eens de derde laag er op zit, doet het me denken aan kersen. Ze hebben de donkerrode kleur van kersjes. Best wel mooi en chique. Maar wel misschien wat zwaar voor een mooie lentedag. De kleur heeft een glanzende afwerking.

Als je 3 laagjes lakt, zal je wel even moeten wachten voor het echt goed droog is. Maar anders droogt ‘ie best goed! Het lakje heb ik gevonden in een rommelbakje voor 3€49. In het potje zit 8ml. Ik ben meestal niet echt voor donkere kleurtjes, maar hoe langer ik deze op heb hoe meer ik van dit kersenkleurtje ga houden. Dus voor mij is het toch wel een avantgarde-kleurtje. Wel eerder voor het winter-herfst-seizoen.

 

Op de foto’s lijkt de kleur uiteindelijk wel heel bruinig… Maar de nagellak heeft echt die kersrode kleur ;).

Wat vinden jullie van deze (75) Avantgarde van Gosh?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *