Back to Paradise

Ben je benieuwd wat dit lakje in petto heeft? Klik dan maar snel op ‘lees verder‘!Dit lakje is een nagellak van Essence limited edition ‘Return to Paradise‘. Zelf heet het lakje 03 back to paradise. Dit lakje refereert dus heel goed naar de naam van deze edition en wie weet heb je nog de kans om hem te kopen! Mits de nieuwe collectie nog niet in de rekken ligt. Dit is het enigste lakje dat ik heb van deze edition, deels doordat de rest al verdwenen was. Ik moest nog een mooi groen hebben in men collectie, en hoopte op deze… Hieronder zie je de eerste laag:

Hier zie je duidelijk dat het nog een tweede laag nodig heeft. Het lakje zelf is 10ml en beloofd een langdurig effect. Het potje heeft zo’n ovale vorm en een zwart dekseltje. Het borsteltje zelf is ook flexibel. Hieronder zien jullie de tweede laag:

Dit is het resultaat bij het 2e laagje. Wat dezelfde donkergroene kleur is als in het potje. Het lakje dekt goed en zou goed zijn voor konads en stamps, ook al heeft het twee lagen vandoen om mooi op je nagel te dekken. Het komt vooral omdat deze nagellak zo donker is. Het is een mooie kleur die ik zeker en vast wat meer ga op doen, zeker voor stamps!

In het algemeen ben ik toch wel tevreden over het resultaat, mits ik eerst bang was dat het te donker ging uitkomen. Hebben jullie lakjes van deze collectie of dragen jullie graag donkere kleuren?

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Back to Paradise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *