Fancy goes Lipgloss

Fancy heeft net haar tijdschriftje in de rekken. Ben je benieuwd hoe deze lipgloss zal zijn? Lees dan maar gauw even verder.

Alle lipglossjes zijn hetzelfde, het enige wat verschilt is de kleur van het dekseltje. En natuurlijk heb ik de rose gepakt! Het is eerder een fushia dekseltje. Het dekseltje is van plastic, net zoals het ‘omhulsel’ van de lipgloss. Maar dan in een harder plastic. Op het lipglossgedeelte staat er ‘Beauty by Fancy‘ en een paar tekeningen. De tekening zelf is een lipglossje. Het kleurtje van buitenuit gezien is lichtrose met een lichte gele shimmer. Hieronder zie je hoe het borsteltje is.

Het is dus geen penseeltje, maar een borsteltje. Op het borsteltje is het rose al wat donkerder en al wat meer naar zalmrose gericht. De shimmer is niet zo fel te zien als van buitenaf in het potje. Het potje op zich is zo’n 5cm lang en het dekseltje iets van een 3cm met een doorsnede van zo’n 1cm, wat heel smal is. Bijna zoals de mini mascara’s. Dit maakt het dus heel handig om mee te nemen en ergens op te bergen. Het borsteltje zelf gaat ook diep in het potje, dus als je glossje bijna op is, kan je heel makkelijk aan de laatste loodjes. Hieronder zie je hoe hoe de kleur er uitziet:

Je ziet, tegen over op het borsteltje, veel meer shimmer. Het geeft op men pols een peachy kleur (perzikkleur). Ik vind de combinatie op zich al mooi. Het peachy met de geelachtige shimmer. Als je het op je lippen doet, zie je nog meer die peachy kleur dan op men pols. Maar het is op je lippen een mooie zachte kleur met een zeer mooie shimmer. Tegen over men vorig artikel, over de nagellak van Fancy dat niet zo positief was, ben ik zeer tevreden over deze lipgloss! Volgens mij, wordt het men lievelingsglossje.

Hebben jullie dit glossje al, en wat vinden jullie van perzikkleurige make-up?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *