Fancy goes nailpolish

Benieuwd hoe dit Fancy-lakje er uitziet? Klik dan snel op lees verder!

Een hele tijd geleden kreeg ik bij de Fancy een fushia, bijna paars gekleurd lakje. Het potje zelf doet me denken aan een kinderlijmpotje dat je zo krijgt in knutselkitjes voor kinderen. Rond het potje wat klein en smal is, heb je een etikette met ‘Beauty by Fancy’ op gedrukt. Het dopseltje is zwart. Als je het opendoet krijg je helemaal geen geur van nagellak in je neus en het borsteltje doet me weeral denken aan een lijmborsteltje! Hieronder zien jullie de eerste laag:

Bij het eerste laagje zie je de kleur al goed tevoorschijn komen. Het is een donkere fushia kleur. Net zoals in het potje. Maar je hoeft er wel een tweede laag op te doen zodat deze mooi en goed dekt. Hieronder zien jullie de tweede laag:

Hier zie je een mooie gedekte fushiakleur. Maar, het wordt pas horror als je deze er af moet halen. Zelfs als deze een basecoat heeft! Ik kreeg hem er maar niet af! Het was net als het potje eruit zag, maar volgens mij was de inhoud ook zo goed als lijm met wat kleurstof! Het plakte zich echt vast aan men nagel. Ik heb moeten schrobben om het er van af te krijgen, nog nooit zo moeilijk gehad met een nagellak er af te krijgen. Zelfs moeilijker dan glitternagellak! Dus al bij al is het een mooi kleurtje, maar een nachtmerrie om hem er af te krijgen.

Hebben jullie ook zo’n nagellak dat jullie wel mooi vinden, maar er in hemelsnaam niet afkrijgen of zo’n Fancylakje?

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Fancy goes nailpolish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *