Creepy nails

En ja, hier komt het laatste Halloweenartikeltje van dit jaartje. Dit was ook de eerste halloween van Mademoiselleenrose.be! Voor dit laatste artikeltje heb ik men nageltjes wat Halloweenie gemaakt. Degene waar ik het langst aan heb gezeten is de laatste die ik uitleg. Over deze ben ik ook wel fier 😉 . De rest is bloederig, vampierachtig. Het is niet moeilijk en je kan het snel doen. Voor zowel lange als korte nagels.Vergeet niet eerst je nagels te vijlen, moest dit nodig zijn. Ook is het best dat je eens met nagellakverwijderaar over je nagels gaat, zeker als je nagels al gelakt zijn of er als er nog resten zijn! Bij allemaal is het best dat je eerst een basecoat opdoet. Een doorschijnende nagellak. Dan gaat het ook makkelijker zijn om het hierna er af te krijgen.

De eerste is die met de vampiertanden. Je hoeft hiervoor enkel een witte en rode nagellak te hebben. Je maakt een met de witte nagellak een witte french. Aan iedere kant teken je een omgekeerde driehoek. En hup! Je hebt vampiertanden. Wil je het nog akeliger maken, dan hoef je enkel aan de randen van de tanden met rode nagellak te accentueren. Hieronder kan je dan druppeltjes ‘bloed’ nadoen. Dit doe je door een puntje met een tandenstoker of een nailarttooltje,… dan ga je van het midden van je bolletje naar boven, en een druppeltje zal zich vormen.

Dan heb je de bloody nageltjes. Je doet weer een french, maar in het rood. Van daaruit trek je al buigend/zigzagend/… naar beneden toe. En voilà je nagel is klaar en dit maar met 1 kleur nagellak, rode!

Dan heb je een degradé’tje. Hierover heb ik al een artikeltje gemaakt. Eerst heb ik een lichtrose gebruikt over de hele nagel. Daarna heb ik een rozig rood gebruikt om daarna een fel rood te gebruiken dat in de helft van de nagel begint. En als laatste gebruik ik bij de tip een (donker)rode. Op de foto zie je het effect maar lichtjes. Dit met behulp van een simpel keukensponsje!

En dan heb je de laatste. Mijn hand is niet echt vast, en het lukte mij! Dus jou lukt het zeker ook. Je hebt donkerblauw, deze mag al met glinstering zijn en anders pak je apart je glinstering. Donkerbruin, geel, zwart en wit. Je begint met het blauw, je mag dit over je hele nagel doen, of tot waar jij wilt dat de basis van de gebouwen hebt. Wacht telkens totdat je nagel droog is. Pak dan je bruin en vul de ‘lege’ plaats en trek verticale lijnen naar boven toe. dit worden je ‘appartementsgebouwen’. Als je geen glinsternagellak hebt gebruikt, mag je dit zeker doen, dit worden de sterren van de nacht. Als je gebouwen droog zijn kan je met gele nagellak ‘venstertjes’ tekenen, door stipjes. Dit kan met een penseel of een tandenstoker, of een dottingpenseel. Waar je wilt dat er geen licht brand, mag je zwarte puntjes zetten. Dan kan je je witte volle maan zetten. Dit kan je zelfs doen met een oorstokje. Dit heeft een mooie ronde vorm. Dan, dit heb ik wel met een konad gedaan, is de zwarte bad luck kat :p . Heb je dit niet dan kan je 2 bolletjes zetten boven elkaar. En bij het bovenste bolletje, van in het midden naar linksboven en rechtsboven trekken. Dan heb je je oren. Dan kan je nog de staart doen. Wil je oogjes, zet dat 2 witte stipjes. En hup! Je bent klaar!

Vergeet niet bij iedere nagel dat klaar is een topcoat te lakken, de doorschijnende nagellak.

Niet zo moeilijk, en toch wel snel klaar. Behalve de laatste natuurlijk, daar zit je wel een tijdje aan.

Hier is nog de foto, waar ik het over had op twitter. Het was zo’n dicht mist vanochtend, dat je wel kon denken dat de geesten waren blijven spoken! Nu nog steeds is er veel mist, maar tenminste zie je toch 100m voor je uit!

Wat vinden jullie ervan? Hoe waren jullie nagels?

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Creepy nails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *