Examens

Hoi! Ik had jullie al verteld, dat ik voor mijn voorlopig rijbewijs moest langsgaan… Wel nu ben ik gisteren, woensdag, geweest en ik mag het rond de 14e gaan afhalen! Joepie! 😉 Maar ja, dit is midden in de examens :s . Maar gelukkig mag men mama die ook gaan halen, of neem ik gewoon even een pauze 😉 . Maar bon, vandaag had ik een 8ste uur, en ik dacht, waarom zal men allerliefste lezertjes mijn examenrooster meedelen?! Wel dit ga ik dan ook doen… Het is niet echt beauty-gerelateerd, maar dan weten jullie waarmee ik mee bezig ben, moest er geen artikeltje komen. Mits ik toch wel hard mijn best wil doen, en goede puntjes halen :).

Dus hier volgt mijn roostertje ;)!

 • Maandag: Wiskunde
 • Dinsdag: Economie en een mondeling van Godsdienst
 • woensdag: enkel aardrijkskunde! Dus ben ik wat vroeger thuis maar moet ik wel:
 • donderdag: Geschiedenis en biologie leren
 • vrijdag: Chemie en dit is ook een 2uursblokje, en dus ook wat vroeger thuis 😉

De week erop:

 • Maandag: Toegepaste wetenschappen
 • dinsdag: Last but not least Fysica!

Zoals ze zeggen de laatste loodjes wegen het zwaarst, maar ik hoop dat het allemaal goed gaat lukken ;).

Dan heb ik een deliberatiedagje, donderdag is het dan oudercontact. Mijn ouders krijgen mijn rapport dus al te zien! Dit vind ik echt wel akelig, je kan ze niet voorbereiden, of jij weet niet op welke punten jij staat te wachten! En dan gaan jouw ouders, komen ze thuis en zeggen ze niets voor de spanning er in te houden! Help! Maar dan is het vrijdag de 24e en krijg ik, myself and I mijn rapportje in mijn handjes :). Hopelijk eentje met mooie cijfertjes! De 24e is er ook, met de klas, dat we cadeautjes gaan uitwisselen. We hebben allemaal een naampje getrokken, en niemand weet wie wie heeft. Nu zijn er wel al een paar ideetjes verwisselt, maar uiteindelijk weten we niet wie een geschenkje in ons handjes gaat stoppen! Vind ik best wel leuk, en vooral spannend!

Veel succes met de examens!!!

Be Sociable, Share!

4 Gedachten over “Examens

 1. Lisa

  Leuk dat jeje voorlopig rijbewijs mag gaan ophalen 😀 Gefeliciteerd, nu nog veel succes met het praktijk gedeelte toegewenst 😀

  En veel succes en geluk toegewenst met je examens! =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *