Glitters in Paradise!

Vandaag, een artikeltje met de nagels voor de halve week! Halve, mits ik morgen praktijk, koken, heb. En dan mag ik geen nagellak op hebben, of moet ik van die plastieke handschoentjes dragen. En dat vind ik Niet leuk! Zeker niet om mee te koken :s . Maar ja, dat betekent dat ik waarschijnlijk woensdag, morgen dus, weer mijn nageltjes lak ;). Dan hebben ze een rustdagje, wat niet slecht is voor je nageltjes. Het doet hun zelfs deugd! Dus hierbij een tip: Geeft je nagels rust! Ik heb een nagellak uit de de ‘return to Paradise’-collectie van Essence gebruikt, en hierbij een lakje uit de Hema!

Ze zijn niet zo netjes gedaan, maar ik vind dat het nog best wel gaat 😉 . Ik had van het Paradise-lakje al een artikel geschreven. Hierbij zie je het met de laagjes,.. Het is dus nummer 03 back to paradise. Het lakje is donkergroen, en zelf heb ik 2 laagjes gelakt. Hiermee had ik al voldoende! Dus je ziet dat de hoeveelheid op je borsteltje zeker meespeelt in het aantal lagen!

Het lakje van de Hema, heeft het nummer 03. Het is een doorschijnend lakje met gouden glitters. De nagellak zelf is eigenlijk best wel dik van ‘vloeistof’. Ik heb maar één laagje aangebracht. Dit op mijn ringvinger en mijn duim. Hieronder nog een foto’tje van het totaalbeeld 😉 .

Wat vinden jullie van deze combinatie? Combineren jullie vaak ‘donkere’ kleuren met glittertjes?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *