Fijne Kerst!

Ik kan nog steeds niet geloven dat Kerst er al is. De tijd ging zo snel voorbij! Hierbij wil ik jullie fijne Kerstdagen toewensen! Of je dit nu alleen viert of met een hele bende, geniet van deze dag en van de rest van de vakantie.

boom

Onze kerstboom is dit jaar rood met wit-doorschijnende ballen. Ik vind een ├ęchte kerstboom altijd een kleine must. Ik hou van de geur, de tijd dat je hem moet geven om al zijn takjes te doen zakken en dat iedere kerstboom verschillend is. Vooral de eeuwige discussie bij de kerstbomenverkoper welke je al dan niet zou nemen. ht8arpoqtucevxkfoguutw_thumb_56d4

supe035rrtxqkuqxkge5a_thumb_56d1

Tot nu wist ik niet hoe het was met een valse kerstboom. In de klas heb ik er twee moeten in elkaar zetten en ik kan nu best wel zeggen dat dit een hele klus is! Ik vind de valse een beetje veel gedoe en ik mis die geur. Ik denk dat ik altijd wel zal kiezen voor een echte kerstboom.

hjg6l1zrsd2chzyguzab7a_thumb_56d8

gjpxftwbqakufbjxoq48tg_thumb_56ceHebben jullie een kerstboom en hoe vieren jullie kerst? Geniet ervan, op welke manier je dit ook viert!

 

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *