I heart makeup Golden bar

Wie houdt er nu niet van chocolade? De “Golden bar” van “I heart makeup” belooft 16 rijke en luxueuze matte en glanzende chocolade. Oeps, nee oogschaduws!

palet

Je zou je voor minder vergissen met zo’n verpakking! Hij is van hard plastic en heeft er een imitatie chocolade druipende bar op staan. Je krijgt er spontaan zin in! De binnenkant heeft een gigantische spiegel, wat altijd zeer handig is.eewcqhmctf7pb5vhljg_thumb_56ae

qfmjrqc5rdmq9zc16put3w_thumb_56ac

paletje

lbcuz2sitfs73tqhwvjxra_thumb_56c2

Je vind er een kwast in. Maar laten we eerlijk zijn, niemand gebruikt deze volgens mij… Alle kleuren hebben een naam dat passend is bij het chocolade-thema. Leuk!

t0imhpm2r2qduknsshmvza_thumb_56c0

krylf0xutfgg0kfojae1mq_thumb_56b9

Van de twee highlighters ben ik niet helemaal zot, maar ze zijn wel leuk. De ene zeer wit en de andere heeft een rozige schijn. De oogschaduws daarentegen vind ik zeer mooi van kleur. Wel zou ik niet bepaald zeggen dat hier matte tinten in zitten, in tegenstelling tot wat de verpakking zegt. Het zijn vooral shimmery oogschaduws of dan met een metalen glans. Bij gebruik vind ik ze goed blenden en ze blijven mooi zitten doorheen de dag!

nchrz03prxggax31yvc6da_thumb_56bc

dd

ifa9krawrl2ndigs8dwnca_thumb_56c8

prsowy9jtdeevc2rpmkza_thumb_56cb

Ik hoorde een roddeltje dat de palette een chocoladegeur zou hebben, maar daarin was ik teleurgesteld. Volgens mij is dit eerder wat psychologisch dat je een chocoladereep ziet en dat je dit dan ruikt. Er zit wel degelijk een geur aan, maar helemaal geen chocoladegeur. Dit maakt de palette niet minder mooi! Ik mis er misschien wel een matte kleur bij om het hele plaatje te doen kloppen. Het is een warme palette dat zeker een aanrader is voor iemand die houd van gepigmenteerde glitter en glans.

Golden bar: 7€99 (te vinden bij Kruidvat)

 

Bewaren

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “I heart makeup Golden bar

  1. Pingback: Candy queen of hearts | Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *