Candy queen of hearts

Onlangs liet ik jullie de palette zien die ik heb kunnen bemachtigen van “I heart Make-up”. Hierbij vond ik ook een Blush. Candy queen of hearts heeft de schattige vorm van een hartje! Meestal sta ik de testers te swatchen op mijn handen, maar als ik zo’n schattig ding zie en dan nog een blush… Smelt, smelt,…
Het roze doosje op zich met de metallische letters vind ik wel oké, maar ik vind vooral het doosje binnenin zo leuk! De blush zit in een hartvormig doosje. Het deksel is net zoals het kartonnen doosje en de onderkant is goudkleurig. Eerst lijkt het alsof de blush zelf in een porseleinen potje zit, maar als je dan beter kijkt, zie je een ietwat teleurstellend plastick potje.
Is de blush even leuk als de verpakking? In de blush zitten drie kleuren verwerkt; roze, perzik en goudroze kleur. Als je houdt van prutswerk, kan je ze afzonderlijk gebruiken.
De blush is best wel gepigmenteerd. Hoewel de blush glanzig lijkt in het potje, is dit zeer subtiel op het gezicht te zien. Gemengd geeft ze een roze blos weer met een licht perzikkleurige toets.
Nog een fijne Valentijn komende week!

Candy Queen uit de Blushing hearts collectie van I love Makeup: 5€99

Bewaren

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *