Flashback januari 2017

Januari begon feestelijk, maar was niet bepaald een happy maand…
Ik startte het jaar door te gourmetten samen met een Harry Potter- marathon. Zag wat vuurwerk en ging dan weer door met Harry Potter. Ik maakte dit jaar ook een paar voornemens voor het komende jaar en ik ben benieuwd van mezelf of ik het allemaal zal volhouden.
Ik begon goed door mijn kwasten al eens een mooie poetsbeurt te geven, maar merk ondertussen wel dat ik ze nog niet vaak genoeg onder handen neem. Hoewel ik ze deze maand nog niet zo vaak heb gebruikt.Januari was voor de blog zelf ook even spannend, want mijn nieuwe lay- out kwam online. Het was best wel spannend, ook omdat ik er al zolang naar uitkeek om eindelijk eens wat verandering te brengen! Ik lanceerde ook een facebookpagina. Wat meteen al een ander voornemen is. Hoewel ik tot mijn spijt niet echt veel heb gepost op sociale media en de blog. Het was druk en ik was vooral vaak en veel ziek. Ik ben nog niet van alle microben en bacteriën af.Voor driekoningen wou ik graag kleine taartjes maken. Eens wat anders dan zo een grote. Ze lukte aardig goed! Maar wat ik het allerlekkerste vind van fruittaartjes zijn er met frambozen! Als het geen chocolade is welliswaar…Natuurlijk ging ik ook wat shoppen gedurende de solden. Doordat ik me telkens niet goed voelde, duurden de tripjes ook niet zo lang. Ik scoorde wel een paar leuke dingen.
Ik maakte wat cake’jes en bij het wat beter voelen kreeg ik een eclair al zittende voor de haard om me warm te houden. Een maand vol veranderingen en bacteriën. Hoe was jullie januari?

Bewaren

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Flashback januari 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *