Flashback #3

Vele van jullie zijn waarschijnlijk ondertussen al op de schoolbanken, maar voor mij blijft de vakantie nog eventjes duren. En hoewel ik niet moest spurten voor school, is augustus toch best wel snel voorbij gegaan!

Mijn vriend moest een nieuwe GSM hebben en dus ging ik mee. We liepen wat rond en aten nog een lekker ijsje! Om nog wat te ontspannen nam ik een badje met de Lush Rameau d’Olivier. Hij heeft eigenlijk best wel al een herfstig geurtje. Ik ben toch eens een avondje uitgeweest en het was toen blauwe maan. Net zoals in de film van de Smurfen! De maan zag er wel niet blauw uit.

In de kelder stonden er nog een paar bakken vol met verzorging- en haarproducten die ik moest uitsorteren. Nu ben ik ze allemaal aan het leegmaken! Ik had weer een nieuwe bestelling geplaatst voor een paar gellakken en moest ze dan ook meteen uittesten! Het was heerlijk weer buiten en dus blote beentjes (en teentjes)!

Ik moest nog al mijn soldenkoopjes in de kast leggen en Simba was zeer ge├»nteresseerd! Ik heb de hele tijd gezocht achter een salopette en uiteindelijk heb ik een korte versie ervan gevonden in de Primark die nog eens goed zat ook. Ik ben er verliefd op! En er was een nieuwe update voor mijn pc’tje.

Ik was een weekendje alleen thuis met mijn vriend en hij kwam af met een bosje rozen. Zo lief! Heb voor ons lekker eten gemaakt, zoals verloren/gewonnen brood. Mjommie! En wat is Simba toch zo schattig als hij slaapt.

Jullie weten van mijn “Juli favorieten” dat ik verslaafd was aan de Alpro Hazelnootdrink en nog altijd! Nu stond er een recept op de zijkant maar deze vond ik nergens terug. Uiteindelijk heeft Alpro me het hele recept in tweets verstuurd, zo grappig en lief! Ik heb ze dan ook gemaakt en ze waren lekker!

Ik keek eindelijk de afleveringen af van Pretty Little Liars! Ik heb de hele tijd spoilers lopen vermijden, maar uiteindelijk vond ik het niet echt een “waw”-effect… Ik deed eindelijk de Ikea kaarsen aan die op mijn opmaakkast staan, en wat stond het zo romantisch. Mijn zus bakte een heerlijke kaastaart en zag er nog mooi uit ook. Simba wou persee op mijn bureaustoel zitten, maar besloot dan toch maar om op mijn benen te zitten en aandacht te vragen!

Ik had weer een paar vreetbuien en dus heb ik nootjes genomen als tussendoortje. Heb ze in zo een grote mason jar gestopt, waardoor ze er nog eens aantrekkelijk uitzien ook! Ik moest plots hard werken aan mijn motivatiebrief voor een belangrijke stage voor de school. Alles is op tijd afgeraakt, maar het was toch even stressen! Hoe was jullie augustus?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *