Flashback #4 september

Het voelt als even geleden, maar hier is dan de flashback van september! Ik heb een hele tijd zonder internet gezeten, en dat is toch wel even doorbijten in deze tijd! Mijn schoolwerk kon ik nog doen met mijn mobiel internet, maar al de rest moest ik even aan de kant schuiven.

thumb_IMG_3607_1024_Fotor_Collage

Ik had nog een extra opdracht voor mijn exploratiestage. Dus zelf tijdens de vakantie is het een beetje werken. Mijn vriend had een herexamen en ik ging hem nadien opwachten. We sprongen de Primark nog even binnen en de schoenen zal je misschien wel herkennen. Ik ben er verliefd op! Ik paste een paar floppy hoeden, maar geen een was echt naar mijn zin.

thumb_IMG_3607_1024_Fotor_Collage2

Ik at weer eens sushi. En hoe lekker ik dat ook vind, je bent na een paar happen meteen vol! Ik kon het niet laten om toch eens met de Photo Booth van mijn computer te spelen. Het heeft allerlei grappige achtergrond en effecten. Ik ben met vrienden eentje gaan drinken en toen heb ik mij gestort op de bierkaartjes. En ja hoor, op dat moment maak je zelf kaartenhuisjes! Begin september vrolijkte ik helemaal op, want ik ging naar Disney! Een plaats waar ik me helemaal op mijn gemak voel en waar ik eeuwig zou kunnen vertoeven.

thumb_IMG_3607_1024_Fotor_Collage3

Mijn zus bakte weer eens kaastaartjes. Ze maakte kleine taartjes en de stervorm doet me al aan Kerst denken! Bij de Ikea vond ik dit mannetje in de “koopjeshoek”. Hij kreeg een bad (wasmachine) en is helemaal klaar om kleutertjes te ontmoeten! Wat me de laatste tijd opvalt is dat de lucht altijd zo mooi is als de zon ondergaat. Hebben jullie dat ook al opgemerkt?

thumb_IMG_3607_1024_Fotor_Collage4

In de C&A paste ik even een paar kledingstukken. Het hemdje heb ik uiteindelijk niet genomen, want hij was nogal doorzichtig. Verder was hij nog best leuk, met allemaal uiltjes op. Het jurkje nam ik wel mee! Voor de school begon, had ik nog eventjes de tijd om mijn nageltjes te doen.

thumb_IMG_3887_1024_Fotor_Collage

Ik vond deze leuke quote nog op de verpakking van de quinoa. Iets dat trouwens lekker en gezond is en redelijk snel om te maken. En dan is er nog Max die lag te genieten in het zonnetje op mijn boekenpakket. Mijn katten hebben namelijk een liefde voor karton en boeken! Ondertussen is de school al twee weken bezig en heb ik weer internet. Een kleine hoera voor dit laatste! Hoe was jullie september?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *