Flashback februari 2017

Februari was een korte maand dat eindelijk ietwat microbe- vrij bleef!Check nu even deze ombre! Vooral als je weet dat het allemaal chocolade is, begin je toch te twijfelen of je deze zou stukmaken. Deze maand ben ik vooral ook weer helemaal koffieverslaafd geworden. Af en toe hoort daar dan ook een koekje of chocolaatje bij.Ik maakte een kort tripje naar Waterstones in Brussel en schafte me er een paar boeken aan. Vond de sfeer in de winkel ook heel fijn! De buitenkant is het eerste wat mij kan tegenhouden om in een winkel te gaan, soms durf ik er gewoon niet in omdat ik bang ben van wat er mij binnenin te wachten staat. Als er te veel volk is, stap ik dan ook gewoon weer naar buiten. Too much is too much. Maar het viel best mee, ook al gebeurde er wat later die dag een evenement. Wel net op tijd buiten!Ik maakte vanillepap en pannenkoeken voor mama haar verjaardag en besloot om eindelijk eens mijn adventskalender van The Body Shop leeg te maken. Het was toch wel weer even een happy- moment met al die producten!
De sneeuw trof ons Belgenlandje aan en net op dat moment moest ik naar buiten om bloemetjes te plukken… Maar gelukkig had ik een vriendje bij om er de beste uit te kiezen. Binnenkort zien jullie voor wat die hebben gediend!Voor dikke-truiendag toonde ik jullie een super warme trui van Mango. Ik testte het pallet van Revolution uit en ben nog steeds verliefd op die grote spiegel!
In Brussel ging ik wat eten en drinken bij Monk. Check vooral die kaarsen. Zalig! En nadien naar Stan van Samang! Mijn longen uitgeschreeuwd en de dag nadien was het carnaval.
Ik ging verkleed als Tinkerbell, want ja de wereld heeft soms wat fairydust nodig hé! Ik sloot de maand af in Dockx Café met een lekkere late macchiato met hazelnoot en wat om te smullen natuurlijk.Hoe verliep jullie afgelopen maand? Zin om me niet enkel via mijn blog te volgen, dan kan dit ook via Twitter, Instagram en Facebook!

 

Bewaren

Bewaren

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Flashback februari 2017

  1. La Mademoiselle Auteur bericht

    Ja! De allereerste in het Nederlands gelezen en vond ik best OK. De twee vervolgen heb ik nu in het Engels. De tweede is nu uit en vond ik aangenaam om te lezen. Persoonlijk heb ik best veel emoties gevoeld bij dit tweede boek, maar weet nu niet of dat dit komt omdat ik mij goed kan laten meeslepen 😉 Hop naar de derde, want ik ben eigenlijk best benieuwd naar het vervolg! Heb jij ze ook gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *