Gympjes!

Gympjes, turnpantoffeltjes, of hoe je ze ook wil noemen? Ik heb er een kleine liefde voor!

Ik ben meestal moeilijk qua schoenen, en zeker wat betreft basketten/sportschoenen… Maar wat ik gympjes noem? Dat zijn mijn toch wel best geliefde schoentjes!

Mijn moeder noemt ze turnpantoffeltjes, maar van waar ik het haal? Ik weet het niet… Maar ik vind ze zo lekker zitten, dat ik ze echt tot op de naad versleet. Het zijn schoentjes die toch bij bijna alles passen. Zowel als je wat netjes gekleed bent of als je een wat ‘chillere’ dag hebt. De schoentjes bestaan uit zo’n dikke turnpantoffelstof. Meestal overleef je wel de regenbuien, maar je hoeft er ook wel geen zwempartijen mee te houden…

Ik heb ze meteen gekocht in drie verschillende kleurtjes. Voor de prijs moest ik het alleszins niet echt laten, ze waren nog net geen 18€. Een paar is in jeansstof, eentje in kaki-kleur en een paar in het blauw-wit gestreept.

Ze hebben alle drie paar een witte tip en zool met witte veters. Ze zijn van het merk Dorotennis, en zijn zogezegde tennisschoentjes…

Aan de binnenkant hebben ze twee ‘luchtgaatjes‘. Kunnen de vieze geurtjes zo naar buiten! (haha) Een aan de buitenkant hebben ze bij de hiel het logo’tje van Dorotennis. In feite lijken ze wat op de All Stars, maar ze happen heel wat minder uit je budget! Wat de kwaliteit betreft, kan ik niet klagen. Ik denk dat ik er even lang mee ga kunnen gaan als een All Star-schoen.

 

 

 

 

Aan de binnenkant staat het merk nog eens. Wat handig is, is dat je aan de hiel een ‘lipje‘ hebt. Als je dan in je schoen kruipt, zal je niet gauw het probleem hebben dat je hiel gaat blijven haken in je schoen. (Is dat wat duidelijk?)

 

De laatste foto, eentje van de zool. Waar je nog eens het handelsmerk in grote letters ziet staan. Verder heeft de schoen ook nog een anti-slip- gedeelte bij de hiel.

Hebben jullie gympjes?

 

 

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *