Hoi…

Hoi!

Het is alweer een tijdje geleden…Zo’n berichtjes typ ik niet zo graag. Waarom? Dat weet ik niet, maar het is toch wel wat beschamend dat ik niets meer heb geschreven… Als je men twitter volgde, kon je weten wat er zoal aan de hand was,… (Ook al ben ik geen fulltime twitteraarster) Ik ben al met heel wat dingetjes bezig geweest voor de site, maar de finale bewerkingen moesten nog gebeuren. Op school was het tijd voor de examens, en net zoals jullie weten, was dit mijn laaste jaar, en moest dit hopelijk zo blijven! Ik had mijn 2 gip’s (eindwerken), die ik toch wel goed heb gebracht! *Stoef, stoef*

Mijn examens waren niet de allerbeste van het jaar, maar toch bleek ik een zesdejaarstudente waardig, en mocht ik dus afstuderen! Eindelijk! Toch begin ik school al wat te missen, en vooral mijn klasgenootjes. Dit laatste jaar had ik toch wel een hechte klas. Dus nu ben ik eindelijk afgestudeerd en heb ik mijn eerste eindejaarsbal achter de rug! Deze laatste twee waren echt super. Al moet het echte werk nog komen… Volgend jaar begin ik met de opleiding voor verpleegkundige. En dan ben ik hopelijk binnen 3 jaartjes een afgestudeerde verpleegster!

Maar bon, weer even over de artikeltjes… Ik had heel mijn moed bijeen geschraapt om wat filmpjes op te nemen, met men nieuwe camera. Ik had enkel ÊÊn probleem, ik had voor de examens begonnen te kampen met een verloren stem. Dus je hoort amper iets van mijn ‘stemmetje‘ en trekt het dus niet op zoveel. Gelukkig vond ik mijn stem weer terug tegen mijn mondelinge voordracht!

Dus tot de conclusie, de nieuwe artikeltjes komen eraan. En als jullie filmpjes willen, laat een reactie achter 😉 !

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Hoi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *