L’Oréal Boho Look top Coat

L’Oréal heeft een bloemerige en bohemische top coat in een rozig-witte kleur. Deze top coat heet 937 Boho Look. Ik besloot om mijn nagels wat rust te gunnen van de gellak en was zeer benieuwd om deze top coat aan te brengen!

Een top coat is een laagje dat je over je nagellak heen brengt. Sommige top coat’s hebben glitters,… Deze top coat gaat de bohemische kant op met witte bloemen, roze zeshoeken en snippertjes. Het roze en het witte maken het wat dromerig en meisjesachtig. Het roze is een baby-roze kleur.

De lak zit in een klein flesje (5ml), dat gemakkelijk in de hand zit. Het potje lijkt vol bloemen te zitten, maar eens je je nagels lakt moet je wel wat zoeken. Op den duur ben je aan het vissen naar bloemen. Dit vind ik wel wat spijtig. Ik heb er uiteindelijk wat mee zitten spelen, en doordat er niet zoveel bloemen uitkwamen heb ik degene die ik er wel uitkreeg op mijn duim en ringvinger geplaatst. Daarentegen lakt het wel gemakkelijk en dun. Je kan dus gerust een paar lagen op je nagels lakken, zonder dat het lijkt of je er 10 kilo op hebt liggen. Wel lijkt het alsof het potje snel leeg gaat. Bij mij is er namelijk al 1/4 uit voor 1 à 2 laagjes.

Ik heb de lak ongeveer een 5 dagen op en ik heb enkel de topcoat aangebracht. Ondertussen begint het wat te chippen aan een paar vingers, maar niet opvallend. De bloemetjes komen los aan de randjes en bij één van de bloemetjes is het blaadje er zelfs af. Ik zou dus wel aanraden van er nog een topcoat over te doen. Hierdoor zal de lak nog langer mooi blijven.

Ik vond het fijn om deze lak op mijn nagels te hebben, omdat het best neutraal is en ook deftig oogt. Van ver lijkt het misschien alsof je niet echt iets op hebt, maar dichterbij lijkt er wel een feestje aan de gang. Deze lak heb je in je bezit voor 5€99.

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “L’Oréal Boho Look top Coat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *