Hema- koopjes

Na die rode lipbalm van de Hema, ben ik teruggekeerd en heb ik mij wat laten gaan… De Hema is namelijk zich helemaal aan het hernieuwen met nieuwe producten. Een paar hiervan heb ik gekocht en zal ik gauw eens aan jullie tonen.

 

Om het wat gemakkelijker te maken heb ik ze nummers gegeven en onder de foto vind je dan een korte “blablabla”. Van sommige komt er nog een extra artikel, omdat het anders veel te veel werd voor in dit artikel.

1. Magnetic Metal Hooks: Ik had deze al eens gekocht en nu heeft Hema heel wat nieuwe kleurtjes. Ik vind ze er super vrolijk en schattig uitzien. (2€25)

2. Magnet munt lens set voor smartphones: Een setje met 3 lenzen die compatibel zou zijn voor je smartphone. In dit setje vind je een fish eye-lens, één voor een wijd perspectief (denk maar aan panorama’s) en een macrolens. Ik ben benieuwd! (5€)

3. Foaming shower gel: Hema heeft een paar nieuwe geurtjes, waaronder de “Sweet, charming and Seductive”. Bij deze horen er ook steeds een bruistablet en een badbloem. (2€)

4. Chalkboard magnets: Deze tekstballonnen zijn zowel magnetisch als beschrijfbaar met een krijtje. Wat leuk is dat het krijtje erbij zit, dus je hoeft niet te gaan zoeken achter nog extra krijtjes! (2€)

5. Magnetisch spiegeltje: Het spreekt voor zich een spiegeltje dat magnetisch is. (2€25)

6. Soft matt lipbalm: En ja, ik heb mij laten gaan! Ik ben terug gekeerd en heb er drie nieuwe kleurtjes bij gekocht. (4€50)

7. Bath Fizz: Ik was nieuwsgierig naar meer bruisballen na die van Istrilène en heb de drie geurtjes meegenomen (Sweet, charming and Seductive- Mellow, warm and wonderfull – Floral, fresh and fascinating) (0€50)

Dat was me een heel lijstje. Hiervan zullen er nog wat reviews komen. Is er iets waar je echt een review van wilt lezen, laat het hieronder weten!

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Hema- koopjes

  1. Pingback: Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *