New Look schoentjes

Ik zoek al een hele tijd schoentjes. Een paar waarbij ik niet op mijn gezicht kan vallen… Mits ik s’ochtends toch wel wat moet stappen, zijn zoals randjes in de zool van schoen best wel handig. Bij New Look, zijn er nu spijtig genoeg niet echt veel platte schoentjes naar mijn ‘goesting’. Ofwel vind ik ze niet mooi, ofwel weet ik dat ze geen maand gaan uithouden doordat de zool superdun is. De rest zijn allemaal hakjes. En nu waren er die ik echt wel leuk vond, maar daar had ik het probleem dat de ‘pijp’ hoog kwam en dat deze niet goed zat. Ofwel zat het goed, maar was de schoen te groot,… En nu was er de kleinere versie. Wat mij wel paste. Dit is ook een tipje; ben je klein, neem dat enkellaarsjes. Hierdoor ga je groter lijken 😉 . En ik ben niet bepaald groot :p . Dus heb ik er wel gevonden, maar er is een ‘maartje‘ aan…

De hieltjes zijn best wel hoog… Hoewel ik mij zeer gemakkelijk aan hoge hakjes aanpas. Dus ben ik bang dat ik ze misschien niet de hele tijd aan men voeten ga verdragen. Maar er zitten van die randen in, en het heeft een dikke zool! Wat zeer positief is. Ik vind mijn voeten nogal groot, en deze schoentjes maken ze net klein en eigenlijk wel schattig. Dit had ik nooit eerder kunnen zeggen van mijn voeten! Toch wel een overwinning :p .

De schoentjes zijn Bruinkleurig. Ze hebben veters en aan de bovenkant zo’n haakjes. Net zoals bij schaatsen. Dit vond ik best wel leuk. Aan de bovenkant is er een donzig randje. Crème-kleurig. De hak zelf is ook bruin, maar de zool in dezelfde kleur als het randje. Het randje zelf kan je rechtplooien.

De schoentjes kosten 39€99 en te koop bij de New Look.

Wat vinden jullie van enkellaarsjes?

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “New Look schoentjes

  1. Sophie

    woaw, die zijn echt kei cute^^:D
    hoe komt het dat ik u daar nooit in gezien heb?:o
    deze winter moet ge ze zeker ni in de kast laten staan!:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *