Nightblue manicure met roosje

Deze manicure is zeer simpel om te maken! En men eerste tip is al meteen doe een topcoat op je nageltjes als je een manicure doet! Ik heb het namelijk niet gedaan, en het randje is al niet zo blauw meer… Meestal zet ik nu geen topcoats meer op, omdat ik de dinsdag het er al af moet doen voor men praktijkles. Doe ik de woensdag nagellak aan, dan begint het meestal al te pellen bij de zwemles. Door het water! Maar meestal wacht ik het weekend af, vooraleer er een lakje op men nagels komt. Maar ben je benieuwd, lees dan maar gauw verder!

Als basis doe je een gewone basecoat op. Een doorschijnend laagje dus. Ik heb hierbij een rozig laagje op gedaan. Dan ga je gewoon verder als een gewone french manicure. Je doet in plaats van wit, blauw op je tip. Laat zeker rustig drogen! Je wilt geen roze nagellak aan je blauw nagellakborsteltje en omgekeerd. Als dit droog is dan kan je er net onder een zilver streepje zetten. Bij mij is dit er niet net onder, maar overlapt het het roze en blauwe. Hierdoor zie je ook niet als je per ongeluk te ver bent gegaan met je penseel,… Hierna teken ik het roosje er op in het wit. Dit heb ik gedaan met een pen van essence. Maar dit kan ook met een tandenstoker die je in de witte nagellak dopt of met een apart penseeltje,… Nu nog de topcoat en je bent klaar!

(foto is ook met de webcam gemaakt, het was toen s’avondslaat en ik was al in pyjama! :p )

Ik vind deze manicure subtiel, maar je kan het ook op hebben voor een feestje of assorti met een blauw/wit balkleedje,… Ik heb niet zo’n lange nagels. Maar heb je echt korte nagels, dan kan je even goed een blauwe onderlaag doen met een wit roosje en een zilver blaadje of in een andere combinatie. Je kan ook andere kleuren gebruiken! Dit was enkel omdat ik een blauwe outfit had en eens met andere kleurtjes wou lakken.

Lak jij wel eens met blauwe kleurtjes? Of doe jij soms een manicure?

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Nightblue manicure met roosje

 1. Sophie

  Ooh! das super mooi:o
  normaal heb ik ni zooo heel graag nagellak:p maar dit is eenvoudig alléja niet te druk en toch echt prachtig!:D
  maar dan vraag ik mij toch af, hoe je die roos daarop hebt gekregen?
  en dat zonder uit te glijden..
  als ik dat met mijn links zou moeten doen zou dat er totaal ni zo uitzien:o:p
  (misschien zelfs met mijn rechts nog ni!:p)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *