Zondag kijkdag

Ik dacht om voor deze zondag iets rustig in te plannen. Blijf dus maar lekker liggen! Ik heb namelijk een paar filmpjes bij elkaar gebracht.

Een paar filmpjes zijn in het Engels, maar de meeste zijn gewoon leuk om naar te kijken.

Dit filmpje heb ik er vooral bijgezet omdat er nog zoveel vooroordelen zijn. Hierover praat ze dan ook. Ik weet dat ik vooroordelen de wereld niet uit ga helpen, maar ik denk toch dat de meeste zullen begrijpen wat ze zegt. Vaak hoor ik bijvoorbeeld ook jongens zeggen van het maakt niet uit hoe je eruit ziet, of je een maatje small of extra large hebt. Maar als er dan bijvoorbeeld een meisje voorbij loopt buiten hun “standaard”, trekken ze een gezicht van afschuw en hoor je ze soms zeggen: “Hoe kan je er nu zo bij lopen?”. Meestal zie ik dan niets verkeerd, maar ik ben dan ook iemand die er dwars doorkijkt. Ik denk dan nog vaak van: “Oh, leuke schoenen!”. Helemaal naast de kwestie dus.

Bij deze vond ik het fijn dat je zowel de vrouw als de man ziet veranderen door de jaren heen en dan nog eens met een leuk dansje!

Mannen weten veel niet. Maar weten vrouwen wel veel? Ik vond het vooral een grappig filmpje, maar het toont wel aan dat we af en toe toch wel eens met elkaar moeten praten.

En ja, het is die tijd van het jaar waar velen willen pronken in hun bikini of badpak! Daarom dit onderstaande filmpje waarbij ik vooral het einde leuk vind.

Hup, je bent het hele rijtje afgegaan! Wat vond je van deze filmpjes?

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Zondag kijkdag

  1. Nesrin

    De eerste video van Always is mooi. Don’t limit girls. Het is en blijft verdomd moeilijk.

    Deel 1 was ook erg goed trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *