Bruisbal van Istrilène

De kleine bol kreeg ik als verjaardagsgeschenk. Het bevond zich in een super schattige verpakking en is eigenlijk de eerste bruisbal dat ik uittest.

 

Hier is die kleine blauwe planneet! Ik heb er wat proberen over op te zoeken, vermits er geen informatie bij te vinden was behalve een kaartje waar het merk “Istrilène” opstond. Toen ik dit merk opzocht, waren er tot mijn verbazing geen bruisballen te vinden op de website. Wel weet ik dat het te vinden is in de Ici Paris XL.

Deze kleine blauw gespikkelde bol is best zwaar en heeft een sterke geur. De geur op zich is niet echt een toppertje… Ik ben het hele huis afgelopen en heb iedereen gevraagd aan wat het hen deed denken. Ik kon het namelijk niet thuisbrengen. Iedereen zij hetzelfde, en hou je schrap want het is niet echt een antwoord dat je zou verwachten. De bruisbal ruikt naar WC-product, om je wc mee te poetsen. Moest dit nu echt in mijn bad?!

Omdat ik toch wat bang was, door de geur, en niet echt op men gemak heb ik het eerst getest met men hand alvorens ik mij helemaal ging onderdompelen in het water. Maar geen paniek, er gebeurde niets! Ik heb mij wel voor de zekerheid na afloop afgespoeld met de douchekop! Gewoon omdat de geur toch een ietwat onrustwekkend effect had. Niet iets dat je wilt als je tot rust wil komen in je bad.

Uiteindelijk was de geur in bad ietwat verdwenen. De bal op zich bruisde niet echt. Uiteindelijk werd men bad koud en door toevoeging van warm water begon de bal wel te bruisen. Deze bruisbal heeft dus “lopend water” nodig om goed te kunnen bruisen tot een niemendalletje. Mijn water verkleurde helemaal blauw! Wat leuk, ik voelde me net aan zo’n blauw strand, maar dan wel in een bad. Verder was het net alsof er een soort van verzorgende olie was verspreid over men lichaam. Je zag het wel niet, maar het voelde zo aan. Zacht en gevoed. Dus er zal toch wel iets in die bruisbal zitten!

Of ik helemaal overtuigd ben van deze bruisbal weet ik niet, maar het heeft wel mijn nieuwsgierigheid opgewekt naar andere bruisballen!

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Bruisbal van Istrilène

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *