L’oréal Brow Artist Plumper

Ik gebruik eigenlijk nooit producten bij mijn wenkbrauwen. Deze zijn namelijk al redelijk vol en donker van kleur, waardoor ik meestal bang ben dat mijn gezicht anders een en al wenkbrauw wordt. Toch heb ik deze Brow Artist Plumper van L’Oréal uitgetest!

Deze Brow Artist Plumper is als het ware een soort van mascara voor je wenkbrauwen. Deze zou door de gelformule je wenkbrauwen netjes in vorm houden. Nadien dus geen warrige, piek uitstekende haartjes!

Hij is niet te groot en zit gemakkelijk in de hand. De huls is zwart met gouden belettering. Dit maakt het best wel chique. Het afdraaibaar dopsel is in de kleur van het goedje binnenin. En ik kan al zeggen dat de kleur van de huls zeer dicht bij de werkelijke kleur van het goedje is.

Het goedje heeft een matte finish en is donkerbruin. Maar dat zijn mijn wenkbrauwen ook, dus geen probleem!

Het goedje wordt verspreid door een klein borsteltje. Het borsteltje is klein genoeg om toch nog precies te kunnen werken. Het brengt het subtiel aan, maar je merkt wel dat mijn wenkbrauwen iets voller lijken. De haartjes blijven bovendien door de gel goed op z’n plaats zitten. Je merkt niet dat er een gel in zit.

Deze getinte wenkbrauwengel blijft zeer goed zitten en kan er gemakkelijk af met make-up remover. Hierbij zou hij ook waterproof zijn. En ja, zelf na een douche zitten de haartjes nog steeds op hun plaats! Ben je nog niet helemaal zeker van wenkbrauwpotloden, dan is deze zeker een goede tussenstap. Ik kan ondertussen al niet meer zonder! Deze L’Oréal Brow Artist Plumper heb je voor 11€99.

Be Sociable, Share!

4 Gedachten over “L’oréal Brow Artist Plumper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *