Sad vampire

Ben jij niet bang dat er plots een heel hongerige vampier op je afkomt? Zet dan maar gauw de knoflook buiten! Of wil je het zelf eens zijn? Dan zal je zeker moeten verder lezen! Ik heb namelijk een lookje gemaakt waarbij de ‘vampier‘ triest is en het bloed nog uit zijn mond komt. Hoe creepy is dat niet? Ik zou de kriebels krijgen! Zo jij bent benieuwd?

Pak dan rode lippenstift, lipgloss mag ook. Dan lijkt het ‘bloed’ nog vers ­čśë . Witte, zwarte, grijze oogschaduw, zwarte (en wit) oogpotlood. Eyeliner mag ook. Mascara en als je dit hebt een witte fondation,… Oogschaduwbasis, en gezichtsbasis is zeker aan te raden, zeker als je het een hele tijd op moet hebben!

Ik had nog wit poeder en heb vooral dit gebruikt als basis na mijn gezichtsbasis van de Hema. Dan heb ik oogschaduwbasis opgedaan. Verspreid deze zeer goed! Anders kan het zijn dat waar je gestopt bent je een verschil ziet in je oogschaduw. Doe eyeliner op en maak een soort van graduatie op je ooglid. Zet in het puntje wit, dit mag zeker met behulp van oogpotlood! Doe dan wat grijs/zilver en helemaal aan de buitenkant van je oog, doe je zwart. Deze mag je zeker en vast doortrekken in je crease. Doe dit ook verder boven je arcadeboog. Net onder je wenkbrauw kan je de witte oogschaduw gebruiken. Dit gaat je oog vergroten. Je mag met zwart oogpotlood op je bovenste wimperrand accentueren en doe dit zeker op je onderste wimperrand. Onder je oog ga je met het grijze, hierbij mag zeker zwart aan bod komen. Dan ga met ( ik deed het met zwart, mits men grijs niet gepigmenteerd genoeg is) tranen nabootsen. Doe tot slot wat mascara op.

Is dit gedaan, dan ben je klaar met je ogen. Maak je lippen lekker rood, en dit mag zeker slordig zijn. Onthou goed dat je al gegeten hebt. Doe dan aan iedere kant, waar ongeveer je scherpe hoektanden komen, zogezegde bloeddrupels. Deze mag je naar beneden vegen. Dan kan je verder als je een d├ęcollet├ę,… hebt een verder messy ‘bloedspoor‘ maken met je lippenstift. Wil je het nog echter maken dan kan je met lipgloss, dit kan rode zijn, wat over het rode heengaan. Zo lijk het op een vers bloedspoor.

Je haar mag zeker messy zijn! Wil je nog intenser, dan kan je een glas pakken met ofwel cranberrysap, de rode safari zonder alcohol of grenadine nemen. Dan heb je net een bloedsapje.

Hier is er nog een foto;

Wat vinden jullie ervan?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *