Flashback juli

Hallo allemaal,
Even een andere manier van starten dan jullie gewoon zijn, maar vond dat met deze “flashback” wel een leuke manier om met jullie te babbelen. Let me know!
Juli en augustus zijn voor mij twee zomermaanden waarin ik niet expliciet voortdurend hoef te werken. Het afgelopen schooljaar is voor mij enorm bewogen en emotioneel geweest en deze eerste maand van de vakantie (kan je al geloven dat deze voorbij is?) stond vooral in de focus om rust te vinden en lekker veel slaap in te halen.Het hele schooljaar was er een visje in de klas en omdat deze na dit jaar niet echt meer een plaats ging hebben, heb ik nu plots Flipper de vis als huisdier. Nooit gedacht dat ik een goudvis ging hebben als huisdier, maar ben er best gehecht aan geraakt op de één of andere manier. Vermits die in een inieminie aquarium zat, kreeg die een nieuwe met plantje en alles erop en eraan en kreeg hij zelfs een vriendje (blijkbaar zijn goudvissen dieren die niet graag alleen zijn). Spijtig genoeg is dat vriendje vorige week overleden en zwemt Flip nu weer helemaal alleen. Op een rare manier heeft me dat meer geraakt dan ik dacht, ook al is het maar een goudvis (meteen ook waarom ik iets minder zin had om happy foto’s te plaatsen op sociale media)… Het visje had wel in een aquarium gezeten met zieke vissen en waarschijnlijk heeft dit in combinatie met de hitte er wel iets mee te maken… Flipper zal wel een nieuw vriendje krijgen in de toekomst, maar niet uit die winkel en niet zolang de hitte zo blijft duren.Je kan al raden waarvoor ik heb staan juichen in juli… De duivelsgekte heeft me goed te pakken gehad en als een echte Belg hoorden er dan ook af en toe frietjes bij. Het kan niet altijd mega gezond zijn hé! Ik ben iedere match gaan zien op grote schermen en die sfeer was leuker dan verwacht! Hebben jullie naar de voetbal gekeken?Juli zou juli niet zijn als er geen tijd zou worden gemaakt om solden te gaan doen. Ik ga onbewust steeds meer kijken naar wat ik écht ga dragen en vermijd daardoor impulsaankopen. Ik staar me, misschien onbewust door al die bodypositivity-berichten die de laatste tijd trenden, niet meer blind op maten maar eerder hoe ik me hierin voel en hoe het eruit ziet. Ik ben niet plots mega zelfzeker over mezelf en happy met men lichaam, zo ver ben ik nog niet, maar ik kan meer aanvaarden hoe ik eruit zie. Wel baal ik soms enorm als er kledingstukken net niet passen en dat dat dan de grootste maat is die er is, hoewel we ondertussen toch in een maatschappij zitten waar we best vrij divers zijn.
Onlangs ben ik begonnen met Instastories op Instagram. Toen Instagram hiermee startte vond ik het wat raar omdat dat er ook Snapchat was, maar zelfs tussen vrienden gebruik ik het steeds minder. Is dat nu een applicatie dat gericht is op jongeren of is deze nu echt passé? In ieder geval vind ik het best wel leuk om op Instastories af en toe een sneak peek te posten van wat ik doe.
Om het af te leren ben ik nog even teruggekeerd naar de solden. Ik ben de Nieuwstraat afgegaan en in Docks  Bruxsel langsgeweest. Ik heb toch wat dingen gescoord, maar vooral voor in de herfst en winter. Ik heb zelfs winterjassen gepast. Dat had ik in deze hitte helemaal niet verwacht! De jumpsuit van op de foto heb ik niet genomen, hoewel ik het wel een mega leuk kledingstuk vond! De shoppingtrip en heel wat dagen van juli heb ik afgesloten met een ijsje om wat af te koelen met deze hitte!

Knuffels

Ps: Laten jullie weten wat jullie denken van deze soorten Flashbacks, ik ben wat aan het spelen met de foto’s en dergelijke, en of jullie de Instastories leuk vinden?

Jullie kunnen me volgen via Instagram, Twitter en Facebook.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *